Home > Personeels(thema)feesten > Preuvenement

Personeelsfeest preuvenement

Creeer uw eigen eetfestijn en laat uw gasten op en top Culinair Genieten tijdens het Preuvenement. Dit feest staat geheel in het teken van proeven, wij verzorgen dan ook diverse kramen met lekkernijen. Er is voor ieder wat wils, bekende gerechten voor de liefhebbers, spannende- onbekende hapjes voor de durfals. Laat u verleiden door de smaken!

Wat kunt u verwachten bij het feest Preuvenement?

Inclusief

  • Locatiehuur
  • Onbeperkt drankjes uit Hollands assortiment (bier, fris en wijn)
  • Koud-, warm-, en dessertbuffet
  • DJ

Uitbreidingsopties

  • Jacobus Toet kaviaarproeverij uit te breiden met wodka en champagne degustatie
  • Cocktails shaken
  • Chocolade bonbons en desserts (met TV kok Rudolph van Veen)
  • Sabrage (het ontkurken van een champagnefles met de sabel)
  • Sushi rollen
  • Wijnproeverij van port o.l.v. sommelier Vera Wessel
  • Belgische pralines maken
  • Beeldhouwen in chocolade
  • Bierproeverij
  • Whiskey-nosing
  • Salmon tastings (schotse, Noorse & Canadese zalm)
  • Etiquette lunch of diner, tijdens de gangen wordt e.a. verteld over hedendaagse waarden en normen, gelardeerd met humor. Uiteraard bijzondere gerechten.
  • Pata – meisje (pata negra ham)
  • Hollandse haringkar
  • Kaaskraam
  • Tapasdiner
  • Chocoladefontein
  • Waterproeverij
  • Live cooking met Ramon Beuk of Cas Spijkers
  • Oestermeisje
  • Zuurstofbar
  • Dinner in the sky
  • Uitnodigingstraject in ´preuvenement´ stijl
  • Fotograaf
  • Allround Band


 

Vraag aan

Locatie

Locatie wordt geheel door ons verzorgd

Beschrijving

Het ‘preuven’ begint al direct bij de entree van uw Preuvenement; onze gastheren en -vrouwen staan klaar met een heerlijk welkomstdrankje. Aansluitend kunnen uw gasten genieten van kleine traktaties tijdens uw eigen Preuvenement, de term staat tenslotte voor “proeven”.

Bijvoorbeeld op traditionele wijze “Haring happen” bij de viskraam of een oester “slurpen” bij onze Oesterkoning. “Whisky nosing” voor de liefhebbers van Ierse, Schotse en Amerikaanse whisky’s (Of juist voor diegene, die er nog niet van houdt!). Ons Preuvenement is ook genieten van diverse wokgerechten bereid door onze live-cooking chefkoks, of een hapje van de vers gerolde sushi en sashimi. Ook erg lekker om een gepast wijntje te drinken bij u gerecht, die kunt u halen bij onze speciale Preuvenement Wine Bar. De sommelier vertelt u graag welke wijn het beste bij welk hapje / gerecht past. Verse stokbroden met tapenade, kazen, spreads etc. vindt u bij de speciale Preuvenement Bread Corner.

Veder kunt u het Preuvenement natuurlijk uitbereiden met echte showkoks zoals Rudolf van Veen van Live and Cooking of Paul Fagel.

Personeelsfeest Preuvenement Amsterdam     :  020 – 309 00 48
Personeelsfeest Preuvenement Rotterdam       :  010 -306 01 79
Personeelsfeest Preuvenement Utrecht             :  030 – 691 99 99
Personeelsfeest Preuvenement Zwolle              :  038 – 420 98 68